Komik evrim tartışması :D
- derek
- Görüş: Ateist Liberal
- Edilen Teşekkür: 8 kere
- Alınan Teşekkür: 9 kere
Komik evrim tartışması :D
Düşmanlarım zaten beni tanıyordu belki bir dost görür diye kendimi açık etmeye karar verdim.
- Mems
- Görüş: Yıldız Tozu
- Edilen Teşekkür: 68 kere
- Alınan Teşekkür: 58 kere
Re: Komik evrim tartışması :D
Adam vucudun pilsiz çalışıyor dedi ya la
))
İyi ki müslüman değilim dedirten bir görüntü, bu tarz tartışmaları bende yaşıyorum.... Mantığını kullanan arkadaşlara önerim bildiğiniz gerçeği video daki arkadaş gibi savunun, susmak cahalete yapılan yatırımdır.

İyi ki müslüman değilim dedirten bir görüntü, bu tarz tartışmaları bende yaşıyorum.... Mantığını kullanan arkadaşlara önerim bildiğiniz gerçeği video daki arkadaş gibi savunun, susmak cahalete yapılan yatırımdır.
Çoğunluk her zaman bir şeylere inanmanızı ister,çok az insan gerçekler den bahseder, çünkü gerçekler zihni rahatsız eder, ama bu haz inanmaktan daha lezzetlidir ve cesaret ister, iki türlüde yaşarsınız biri hakikatle diğeri yalanlarla biter.
- Cryst
- Tech
- Görüş: Agnostik
- Edilen Teşekkür: 31 kere
- Alınan Teşekkür: 23 kere
Seni kim doğurdu? -Annem. Anneni kim doğurdu? -Annesi. Annesini kim doğurdu? -Onun annesi. E peki onu kim yarattı??
Adam 3. nesilde yaradılışa geçmiş
Adam 3. nesilde yaradılışa geçmiş

- AgnostikBey
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Görüş: Agnostik
- Edilen Teşekkür: 251 kere
- Alınan Teşekkür: 216 kere
"halkın evrimle imtihanı"
Ayrıca arkadaş "inanma" kavramının üzerine gitseydi keşke. O vaziyette "australopitekus" denir mi?
Ayrıca arkadaş "inanma" kavramının üzerine gitseydi keşke. O vaziyette "australopitekus" denir mi?
"Ben, manevi miras olarak hiçbir ayet, hiçbir dogma, hiçbir donmuş ve kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim manevi mirasım ilim ve akıldır." Mustafa Kemal Atatürk
- Mems
- Görüş: Yıldız Tozu
- Edilen Teşekkür: 68 kere
- Alınan Teşekkür: 58 kere
Acaba bu dogmaların içinde biz kurbağadan geldik yazsa idi:) Senin annenin annesinin annesi kurbağa idi gibi yaradılış efsanaleri ile karşılaşabilirmiydik:))) evet karşılaşırdık. Tıpkı vikinglerin arkadaşlarını odin için kurban etmeleri gibi, benzetler biraz uç noktada olsada adı üstünde dogma..... Sorgulama sadece inan...
Çoğunluk her zaman bir şeylere inanmanızı ister,çok az insan gerçekler den bahseder, çünkü gerçekler zihni rahatsız eder, ama bu haz inanmaktan daha lezzetlidir ve cesaret ister, iki türlüde yaşarsınız biri hakikatle diğeri yalanlarla biter.
“Mizah - Eğlence” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir