Hoş geldiniz
-
- Görüş: Kafessiz Kuş'izm
- Edilen Teşekkür: 1 kere
- Alınan Teşekkür: 1 kere
Re: Hoş geldiniz
Hoş bulduk. yeterli sayıda mesaj oluşturmak için yazıyorum değilse hoş bulduk yazcak kadar sosyal değilim hahaha
- harmonia
- Edilen Teşekkür: 17 kere
- Alınan Teşekkür: 12 kere
denizi bölen musa yazdı:Hoş bulduk. yeterli sayıda mesaj oluşturmak için yazıyorum değilse hoş bulduk yazcak kadar sosyal değilim hahaha

-
harmonia yazdı:denizi bölen musa yazdı:Hoş bulduk. yeterli sayıda mesaj oluşturmak için yazıyorum değilse hoş bulduk yazcak kadar sosyal değilim hahaha![]()
kaç mesaj atmak gerekiyor ya

-
- Edilen Teşekkür: 2 kere
- Alınan Teşekkür: 3 kere
Herkese merhaba.buforuma pek girmedim. hatta yeni giriyor ve yeni aktif üyelerden biriyim çoğu kişinin tanıdık olması beni mutlu etti. Herkese selamlar.
- Tumagü İskicap
- Görüş: Panenteist
- Edilen Teşekkür: 3 kere
- Alınan Teşekkür: 31 kere
Benden de herkese merhaba. Aktif üye olmamıştım ben, yine olamayacağımdır. Eski agnostik.org portal ve forum yapısı itibariyle gerçekten muhteşemdi. O yüzden nazara mı geldi bilemeyeceğim kapanmış. Kapandığından yıllar sonra haberim oldu ki hack yüzünden domain sağlayıcı şirket, diğer müşterilerinin host adreslerini güvende tutmak için agnostik.org hostunu domainden atmışlar. Böyle aklımda kalmış ama doğrumu değilmi bilmiyorum tabi. Neyse artık... Umarım bu kalıcı olur. İhtiyaç var.
- harmonia
ateistdusunce yazdı:Herkese merhaba.buforuma pek girmedim. hatta yeni giriyor ve yeni aktif üyelerden biriyim çoğu kişinin tanıdık olması beni mutlu etti. Herkese selamlar.
Hoş geldin Ateistdüşünce

- harmonia
Tumagü İskicap yazdı:Benden de herkese merhaba. Aktif üye olmamıştım ben, yine olamayacağımdır. Eski agnostik.org portal ve forum yapısı itibariyle gerçekten muhteşemdi. O yüzden nazara mı geldi bilemeyeceğim kapanmış. Kapandığından yıllar sonra haberim oldu ki hack yüzünden domain sağlayıcı şirket, diğer müşterilerinin host adreslerini güvende tutmak için agnostik.org hostunu domainden atmışlar. Böyle aklımda kalmış ama doğrumu değilmi bilmiyorum tabi. Neyse artık... Umarım bu kalıcı olur. İhtiyaç var.
Sana da merhana Tümagü. Hoşgeldin
- harmonia
denizi bölen musa yazdı:harmonia yazdı:denizi bölen musa yazdı:Hoş bulduk. yeterli sayıda mesaj oluşturmak için yazıyorum değilse hoş bulduk yazcak kadar sosyal değilim hahaha![]()
kaç mesaj atmak gerekiyor ya![]()
Sana pm atmıştım ulaşmadı mı..
Mesaj yetkisi ile ilgili foruma baktım ama göremedim birşey.
Private message opsiyonun aktif olması için Sanıyorum ki konu başlıklarında yazarak 9, 10 mesaj sayısına ulaşmak gerekiyor.
- NOLAN
- Görüş: Ateist
- Edilen Teşekkür: 97 kere
- Alınan Teşekkür: 77 kere
Denizi bölen musa,ateistdüşünce ve tumagü hoşgeldiniz foruma.. 

Doğada ahlak yoktur..
-
NOLAN yazdı:Denizi bölen musa,ateistdüşünce ve tumagü hoşgeldiniz foruma..
Hoş bulduk NOLAN

“Yeni Üyeler Buraya” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir