Fëanor yazdı:Hector, Flora, Bayrak ve Deist_tr'i görüyorum eskilerden. Başka kimse var mı kadim yıllardan

?
Bu arada aktif yazı yazmak için kaydolmadım belki arada bir iki şey karalarım. İzleyici olarak herkese kolay gelsin diyeyim.
Son olarak da sorum şu ki eski yazıların database'nin alınıp buraya eklenme şansı nedir ? (Teknik olarak sormuyorum, Kubilay'a ulaşıp ondan alma şansından vb. bahsediyorum). Çok değerli yazılar vardı. Yazık oldu.
Görüşmek üzere

Ben heyecanlandım şimdi ya. Yıllarca googleda "Féanor" diye ara. Bir anda Alper Çadıroğlu'nun ve Lakshmi'nin haberi ile elinle koymuş gibi bul. Bu ismi internette her gördüğümde bir özel mesaj gönderme isteği duydum. Tabi son aktif zamanları hep eski idi.
Sadede geleyim. Hocam ben çok teşekkür ederim size ya. Siz bana öyle güzel birşey yaptınız ki, şimdi sizin güncel bir yazınızı görmek beni müthiş mutlu etti. Ben sizin sayenizde bilimin hem müthiş birşey olduğunu, hem de, benim onu anlayabileceğimi anladım. Böylece sizin bu fitili parlatmanızla merak etmeye başladım, öğrenebilecek ne kadar çok şey olduğu gördüm. Bunların hepsini de sizin "Kim korkar Einstein'dan" yazınızda anlattığınız gibi öğrenmeye çalıştım. Gözümü korkutmadan yavaş yavaş öğrenmeye çalıştım, anlamaya çalıştım.
Etrafımdaki insanlara sizin o yazıda anlattığınız gibi anlatmaya çalıştım. Ben de bazı kişilerdeki merak dürtüsünü uyandırabildim, onları kaynaklara itmeye çalıştım. Sizin bana yaptığınız etkiyi onlara iletmeye çalıştım diyebilirim hatta.
Gerçekten minnettarım size ve Alper Çadıroğlu'na. En kısa zamanda yüzyuze de teşekkür etmek istiyorum sizlere. Siz bana resmen büyülü bir dokunuş yaptınız. Benim düşünme şeklimi bile değiştirdiniz.
Bu arada hector, deist_tr, flora, bayrak. Aynı şekilde sizlere de teşekkür ederim. Hepinizi o zamanlardan hatırlıyorum. Hepinizin ben de emeği var. Forumun açılmasına çok sevindim. Emeği geçen herkese minnettarım.