Uğrola arkadaşlar, Önceki forumdan Kubilay gene baş sorumlu mu acaba ve önceki forum internetin dışında yaşıyor mu? Forumu kapatmamak için mücadele ettiğini biliyorum ama fişini çekmek zorunda kaldığı forumun yedeğini 2 Tb harddiske sığdırarak tutması olası sonuçta. Resim yok, video yok, yalnızca yazılar ne kadar büyük yer kaplayabilirki.
Bu arada bir forum eleştirisi yazmak istiyorum. Çok fazla anasayfa kategorisi var. Ateistforum anasayfasında 7 kategori varken bu forumda 17 kategori saydım, son 5 iletinin başta gözükmesi hariç. Takip etmeyi zorlaştırıyor ve göz yoruyor fazla kategoriler.
Hoş geldiniz
- Engse Hohol
- Edilen Teşekkür: 17 kere
- Alınan Teşekkür: 54 kere
- Malta eriği
- Edilen Teşekkür: 4 kere
- Alınan Teşekkür: 17 kere
Re: Hoş geldiniz
hoş bulduk. benim de tavsiyem, Google'dan ateist ve forum kelimeleri aratıldığında bu sitenin de sonuçlarda çıkmasını sağlamanız. bir sürü alakasız sonuç var ama bu site yok. agnostik kelimesi, ateist kadar bilinmiyor.
Foxx Alla!!! Foxx il-Gvern!!!
- Babyknight
- Görüş: Ate
- Edilen Teşekkür: 2 kere
- Alınan Teşekkür: 9 kere
Evet içinde ateist kelimesi geçen başlıklar açılırsa forumu ziyaret eden sayısı artacaktır çünkü google da ateist çok aranıyorken agnostik aranmıyor.
- harmonia
- Edilen Teşekkür: 17 kere
- Alınan Teşekkür: 12 kere
Engse Hohol yazdı:Uğrola arkadaşlar, Önceki forumdan Kubilay gene baş sorumlu mu acaba ve önceki forum internetin dışında yaşıyor mu? Forumu kapatmamak için mücadele ettiğini biliyorum ama fişini çekmek zorunda kaldığı forumun yedeğini 2 Tb harddiske sığdırarak tutması olası sonuçta. Resim yok, video yok, yalnızca yazılar ne kadar büyük yer kaplayabilirki.
Bu arada bir forum eleştirisi yazmak istiyorum. Çok fazla anasayfa kategorisi var. Ateistforum anasayfasında 7 kategori varken bu forumda 17 kategori saydım, son 5 iletinin başta gözükmesi hariç. Takip etmeyi zorlaştırıyor ve göz yoruyor fazla kategoriler.
Hoş geldin engse hohol. Değerli paylaşımlarını esirgemezsen sevinirz

- NOLAN
- Görüş: Ateist
- Edilen Teşekkür: 97 kere
- Alınan Teşekkür: 77 kere
Engse hohol ve malta eriği hoşgeldiniz
Ateistforum'daki arkadaşları görmek sevindirici

Ateistforum'daki arkadaşları görmek sevindirici

Doğada ahlak yoktur..
“Yeni Üyeler Buraya” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi