İyi Akşamlar
- oyo
- Görüş: Ateist
- Edilen Teşekkür: 1 kere
- Alınan Teşekkür: 13 kere
- İletişim:
İyi Akşamlar
Bir süredir üyesi olduğum Ateism Derneği forumu kapandı. Bir kaç gündür de Ateistforum onarıma girdi. Birden ayıldım ki bu forma üye olmamışım. (Belki başka e-posta adresi ile üye oldum ama hatırlamıyorum.) Galiba kendimi azıcık tanıtmam isteniyor. Emekli öğretim üyesiyim, özellikle nükleer mühendislik ve makine mühendisliğinin yanı sıra fizik, astrofizik, jeoloji gibi bilim dalları ile ilgilenirim. Klasik Batı müziği özellikle de yaylılar dörtlüleri ve operayı çok severim. Bilimsel konulardaki kitapları okumaktan büyük zevk alırım ama başka tür kitapları çok zorlanırsam okurum. Hiç bir "kutsal kitabı" baştan sona okumadım, hayatımda oruç tutmadım, camiye mimarisini izleme dışında gitmedim. Yani "hayvan" sınıfındanım. 

- NOLAN
- Görüş: Ateist
- Edilen Teşekkür: 97 kere
- Alınan Teşekkür: 77 kere
Re: İyi Akşamlar
Hoşgeldiniz sn.oyo..
Hepimiz hayvanız sonuçta..Gerçi bazı müslümanlara göre,sadece namaz kılmayanlar hayvan

Hepimiz hayvanız sonuçta..Gerçi bazı müslümanlara göre,sadece namaz kılmayanlar hayvan

Doğada ahlak yoktur..
- Cryst
- Tech
- Görüş: Agnostik
- Edilen Teşekkür: 31 kere
- Alınan Teşekkür: 23 kere
Hoşgeldiniz,
Profil resminizden anladığım kadarı ile evrilmeye başlamışsınız, hayırlı olsun. Biz hala hayvanız
Profil resminizden anladığım kadarı ile evrilmeye başlamışsınız, hayırlı olsun. Biz hala hayvanız

- raskolnikov
- Görüş: Agnostik
- Edilen Teşekkür: 49 kere
- Alınan Teşekkür: 54 kere
Hoşgeldiniz
Büyük idealler uğruna önce küçük bir azınlık savaşım vermiştir. (Einstein)
“Yeni Üyeler Buraya” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir